Chapel of Art

Home (old)

chapelofart_marieta_02

Fine-art bruidsfotografie

We toveren jou nog één keer om tot prachtige bruid, en vereeuwigen dit moment met adembenemende fine-art fotografie.

Na de bruiloft verdwijnt de mooiste jurk uit jouw leven vaak in de kast. Maar hoe leuk is het als jij nog één keer het stralend middelpunt bent, op je mooist. Zonder alle stress van de dag van de bruiloft, maar nu met je vriendinnen lekker relaxed tijdens een gezellige middag waarbij we twee bijzondere fotoshoots doen. Natuurijk onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes.

Allereerst ga je in de visagie en haarstyling, uitgevoerd door onze fantastische Sophie van Bijleveld. Je kan ook via ons een boeket en bloemen regelen om jouw styling helemaal af te maken. Daarna ga je de studio van Marieta Landkroon in voor je eerste fotoshoot, om vervolgens te eindigen in een bijzondere onderwatershoot met Sjoukje van Gool.

Als aandenken krijg je jouw eigen kunstalbum met daarin tien waanzinnige prints op A3 formaat.
Wil je meer weten? Aarzel niet een neem contact met ons op via info@chapelofart.nl.

Meer informatie

Over ons

Het unieke samenspel

Chapel of Art is een samenwerking tussen de twee eigenzinnige fotografen Marieta Landkroon en Sjoukje van Gool en visagist Sophie van Bijleveld. Beide fotografen werken vanuit een totaal ander perspectief en samen ontstaat er een uniek samenspel van beelden. Marieta Landkroon is gespecialiseerd in esthetische studioportretten en Sjoukje van Gool fotografeert in de magische onderwaterwereld.

ChapelofArt-Sjoukje mr-6 chapelofart_marieta_10 chapelofart_marieta_08 ChapelofArt Sjoukje mr 9 ChapelofArt-Sjoukje mr-1 chapelofart_marieta_05 ChapelofArt Sjoukje HR 8

Content is beveiligd.