Chapel of Art
Over ons

Chapel of Art

Chapel of Art is een uniek samenspel tussen de twee eigenzinnige fotografen Marieta Landkroon en Sjoukje van Gool en visagiste & haarstyliste Sophie van Bijleveld. Beide fotografen werken vanuit een ander perspectief en samen ontstaat er een uniek samenspel van beelden. Marieta Landkroon is gespecialiseerd in esthetische studioportretten en Sjoukje van Gool fotografeert in de magische onderwaterwereld.

Scrol voor meer over ons persoonlijk.

Studio Fotografe

Marieta Landkroon

Chapel of Art heeft een bijzonder plekje in mijn hart. Mijn liefde voor de pracht en kracht van een huwelijk in combinatie met artistieke fotografie zijn de drijfveer voor het ontstaan van Chapel of Art.

Sinds 2013 ben ik werkzaam als professioneel fotograaf en heb ik mij gespecialiseerd in Fine Art fotografie. Vanaf januari 2015 ben ik verloofd met de liefde van mijn leven. Ons huwelijk moet nog plaatsvinden omdat deze wat vertraging opliep door grote reizen en een baby. Toch droom ik sinds onze verloving al van deze speciale dag en dat gevoel geef ik jou heel graag nog een keer!

Onderwaterfotografe

Sjoukje van Gool

Sinds 2011 fotografeer ik onderwater. En inmiddels run ik ook mijn eigen onderwaterstudio. Mijn opdrachten en eigen werk variëren van mode, portretten tot fine-art. Een prachtige bruid in het water is voor mij dan ook de kers op de taart.

De zomersessies doen we bij mijn in de onderwaterstudio in Halfweg. Een heerlijke plek om de hele middag samen met je vriendinnen te zijn. Ik zorg ervoor dat jij je helemaal prettig voelt in het water en dat jij en jouw jurk op een nieuwe, bijna magische manier worden vastgelegd. Een unieke ervaring met een uniek resultaat.

Visagiste & Haarstyliste

Sophie van Bijleveld

Voor mij is Chapel of Art juist zó bijzonder, omdat ik het de grootste eer vind om een bruid zich extra mooi te laten voelen. Een bruid te zien stralen van geluk, omdat ze zichzelf op dat moment ongeloof mooi of sexy of glamourous voelt… Dat is waar ik het voor doe!

Nu kunnen we nogmaals dit moment creëren, maar dan zonder de nervositeit die een trouwdag met zich mee brengt. En dit moment leggen we dan ook nog eens vast voor altijd. Voor mij wordt het dan een herinnering voor jezelf dat je een prachtige vrouw bent.

En naast al deze mooie woorden vind ik het gewoon super gaaf om de haarstyling en visagie te verzorgen onder water! Want hoe tof is dat! Mijn stijl ligt op natural looking skin, oftewel huid dat er uit ziet als huid. Geen driedubbele lagen, maar een frisse look waarin je jezelf nog terug ziet.

Content is beveiligd.